Tävlingsregler
I samarbete med SushiSM lottar vi ut en sushikniv från Mac till ett värde av ca 950 kr!

Kniven är en 21cm sushikocks kniv från Mac och deras Superiorserie.
Knivbladet har en legering av extra hårt stål med molybden, volfram och vanadin vilket gör att eggen är extra slitstark och givetvis rostfri. Dessutom har den en teflonbeläggning som gör att tex ris inte klibbar fast.

Mac Superior Sushi Chef

Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att skiva upp din e-postadress i samband med att du röstar på din favoritrestaurang.
Bland dem som anmält sin e-postadress lottar vi sedan ut 1st Mac sushikockskniv. Alla epostadresser som vi registrerat mellan 1 oktober och 1 november 2007 är med i dragningen.

Din e-postadress kommer endast att användas till att dra en vinnare i tävlingen.
Hur tycker du restaurangen lever upp till följande kriterier?

Mat:

Miljö:

Service:


Kommentar:

Namn
Epost

Rösta och vinn sushiknivar!
Om du fyller i din e-postadress deltar du i utlottningen av en sushikniv från Mac till ett värde av 1000 kr! Läs mer om tävlingsreglerna


Kikkoman
Mac
Rösta fram din favorit!

Det finns hundratals sushirestauranger i Sverige, men hur kan man veta vilka som är bra? Här kan du bedöma och kommentera sushirestauranger du besökt och samtidigt se vilka restauranger som uppskattas av andra.

Välkommen till nya Sushiguiden! Vi har byggt om hela sidan från grunden och lagt till lite nya funktioner som vi suktat efter en längre tid, vi hoppas att du kommer trivas och har överseende med eventuella barnsjukdomar. Vi är alltid tacksamma för all feedback, kontakta oss gärna på sushi@swejap.com.

Till omröstningen! »

topp 5 restauranger